Kulüp Faaliyet Raporları Hakkında

Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Yönergesi gereği, tüm kulüplerimiz eğitim öğretim yılı sonunda, o eğitim öğretim yılı içerisinde yapmış oldukları faaliyetlerin tümünü rapor halinde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına iletmekle yükümlüdür.
Bu doğrultuda kulüpler tarafından hazırlanacak faaliyet raporlarında, ekteki şablon kullanılacak olup, öğrenci kulüplerimizin yaptıkları her faaliyeti aylık bazda ayrı ayrı olacak şekilde ekteki şablona raporlayarak Haziran ayında SKS’ye çıktı halinde elden teslim etmeleri gerekmektedir. Şablon doldurulurken, 2016-2017 eğitim öğretim yılı baz alınarak eksiksiz doldurulmalı, faaliyet yapılmayan aylara ilişkin ilgili sayfalar boş bırakılarak bir sonraki aya geçilmelidir.

Faaliyet raporlarını eğitim öğretim yılı sonunda SKS’ye iletmeyen kulüpler hakkında kapatma işlemi uygulanacaktır.
Tüm kulüplerimize önemle duyurulur.

FAALİYET RAPORU ŞABLONU