Kütüphanemizde Borç Ödeme ve İlişik Kesme İşlemleri Hakkında Duyuru

Kütüphanemizde Borç Ödeme ve İlişik Kesme İşlemleri Hakkındaki Duyuru İçin Tıklayınız

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi kütüphanesinden ödünç aldığınız materyallerin (Ödünç Kitap, Grup Çalışma Odası, Emanet Dolabı) gecikmesinden kaynaklı borçlarınızı, açıklama kısmına “Kütüphane Borcu” yazarak aşağıda belirtilen hesap numaralarına yatırmanız, sonrasında ilgili dekontu “odunc@bilecik.edu.tr” adresine göndermeniz gerekmektedir.
Borç bilginize http://katalog.bilecik.edu.tr/yordambt/yordam.php sayfasından oturum açarak ulaşabilirsiniz.
Oturum Açma bilgileriniz;

• Kullanıcı adı: TC Kimlik No
  • Şifre: GünAyYıl (Şifrenizi unutmuşsanız “Şifremi unuttum/Belirlemedim” kısmından tek kullanımlık yeni şifre isteyebilirsiniz.)

İlişik Kesme ve Borç Ödeme Konusunda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

• İlişik kesme işlemine başlayabilmek için, üzerinizde ödünç materyal bulunmaması, borcunuzun sıfırlanmış olması gerekmektedir.
  • Materyal ödünç almanız için ise borcunuzun olmaması veya borcunuz varsa 20 TL altında olması gerekmektedir.
  • İlişik kesme işlemleri için borç tutarından yüksek veya düşük tutarlı ödeme yapılmamalıdır!
  • İlişik kesme işlemi yapmıyorsanız ve borcunuz 20 TL olmamış veya 20 TL’yi geçmemiş ise lütfen ödeme yapmayınız.
  • İlişik kesme işlemleri ile alakalı soru ve sorunlarınızı “odunc@bilecik.edu.tr”adresine yazabilir, 0228-214 1069 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.
  • Ziraat Bankası – Bilecik Şubesi
  • Şube Kodu/Hesap no: 0118/48343347-5315