Yüksekokulumuz Bölümlerini Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Yüksekokulumuzun bölümlerini kazanan öğrencilerimizin kayıtları 14.08.2017 Pazartesi günü Üniversitemiz Kütüphane Binasında gerçekleştirilecektir.

Yüksekokulumuzun bölümlerini yeni kazanan öğrencilerimiz kayıt işlemleri hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirler.

Yüksekokulumuzun bölümlerini yeni kazanan öğrencilerimiz liseden geç mezun olacaklarla ilgili açıklamaya buradan ulaşabilirler.

Yüksekokulumuzun bölümlerini programlarını kazanıp bir yıl İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında öğrenim görmek isteyen öğrencilerden İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı için kesin kayıt hakkı kazananlar 21 Ağustos 2017 Pazartesi günü www.bilecik.edu.tr ve yd.bilecik.edu.tr adreslerinden duyurulacaktır. İsteğe bağlı İngilizce hazırlık okumak isteyen öğrencilerimiz gerekli bilgilere buradan ulaşabilirler.