3.6.1. Altyapılar

Meslek Yüksekokulumuzun kendisine ait hizmet binası bulunmamakla birlikte, İdari birimlerimize ve öğretim elemanlarımıza ait ofislerimiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasında yer almaktadır. Öğretim binasında öğrencilerin kullandığı 10 derslik, 1 anfi ve Sağlık Yüksek Okulu ile ortak kullanılan 1 hemşirelik laboratuvarı ile 1 anatomi laboratuvarı bulunmaktadır. Sınıflarımızın her birinde projeksiyon cihazı yer alır. Öğrencilerimizin ders dışında dinlenme ve sosyal faaliyetleri için okulumuz bahçesinde kamelyalar ve bir adet basketbol, voleybol sahası bulunmaktadır (Müdürlük arşivi: KIDR/3/3.6.1/04 ve KIDR/3/3.6.1/10). Altyapı imkan yetersizliği söz konusu olduğunda Bölüm Kurulları’nda alınan kararlar ile Müdürlüğümüze iletilmektedir (KIDR/3/3.6.1/04.01).