2.3.1. Paydaş Analizi

Paydaş analizi, kurumların hedef kitlesini ve tüm faaliyetlerini olumlu ya da olumsuz yönde etkileme gücü olan tüm aktörlerin belirlenmesini, tasnif edilmesini ve önceliklendirilmesine dayanan bir süreçtir. Paydaş analizi kurumların durum analizine temel teşkil etmesi açısından önemlidir. Paydaşlar arasında önceliklendirme yapılırken çeşitli hizmetlere etki derecesi açısından değerlendirme yapılmaktadır. Buna göre programımızdaki paydaş katılımı analizi, etki derecesine (+) göre aşağıdaki tabloda yer aldığı gibidir:

ÜRÜN/HİZMET EĞİTİM ARAŞTIRMA YÖNETİM SÜREÇLERİ VE İDARİ HİZMETLER TOPLUMLA VE SEKTÖRLERLE İLİŞKİLER VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER
YARARLANICILAR Önlisans Eğitimi Bilimsel Yayın ARGE Projeler Mali Mevzuat ve Uygulama İdari mevzuat bilgilendirme ve uygulama Yönetim ve Destek Hizmetleri:

Öğrenci işleri, Personel, Mali,Teknik

Eğitim Yaşam boyu, Uzaktan Eğitim, Sertifika programları Diğer Hizmetler: Bilim, Kültür, Spor, Sanat
İÇ PAYDAŞLAR
Öğrenciler +++ + + +++ ++