2.1.13. Birim Kültürü

Yüksekokulumuz ’da görev yapmakta olan öğretim elemanlarının hem akademik yetkinliklerinin hem de eğitim-öğretim becerilerinin gelişmesi ve ilerlemesi benimsenmiş olup, mesleki etik kurallar kapsamında çalışma ortamı oluşturulması hedeflenmektedir. Yüksekokulumuz paydaş katılımlarına hız vererek; sağlık ve eğitim alanında sektörün ihtiyaçlarını doğru tespit edebilmek, sektör hareketlerini kavrayabilmek ve bu doğrultuda izlenecek politikaları oluşturmaya çalışmaktadır.

Sosyal sorumluluk anlayışı içinde, temel işlevi eğitim-öğretim olan Birimimiz, bilimsel araştırma ve yayın üretmeyi de desteklemektedir. Bunları yaparken amaç ve önceliğimiz topluma hizmet sunmak ve dünyanın her yerin de faydalı olabilecek sağlık çalışanları yetiştirmektir. Faaliyetlerimizin önemli bir kısmı toplum hizmeti niteliği taşımaktadır.

.