Yetkili Sendika Belirleme Toplantısı

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu’nun “Üye sayılarının tespiti” başlıklı 30. maddesinin (a) bendi gereğince Üniversitemizde “Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri İşkolu” ile “Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolunda” “Yetkili Sendika Belirleme Toplantısı” yapıldı. 18 Mayıs Çarşamba günü Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Cenk KARAKURT  Başkanlığında gerçekleşen toplantılarımızda Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri İşkolunda Türk Eğitim-Sen,  Üniversitemizde Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolunda ilk kez yapılan Yetkili Sendika Belirleme Toplantısı ile de Türk Sağlık-Sen Üniversitemizde Yetkili Sendika olarak belirlenmiştir. İlgili Sendikaları tebrik eder Üniversitemiz için hayırlı olmasını dileriz.