Üniversitemiz Sürekli İşçi (Marangoz) Kadrosuna Başvuran Adayların Mülakat Sınavı Sonuçları ve Atama İçin Gerekli Belgelerin Teslimine İlişkin Duyuru

25 Kasım 2021 tarihli ve 31670 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan sürekli işçi (marangoz) alımına müracaat eden adayların 15.12.2021 tarihi itibariyle mülakat sınavları tamamlanmış olup sınav sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Atanmaya hak kazanan adayların 20 Aralık  2021 – 31 Aralık  2021 tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim ve Destek Şube Müdürlüğüne istenen belgeleri şahsen elden teslim etmeleri gerekmektedir. Belge teslim etmeyen adayın ataması yapılmayacak olup yerine  yedek listeden atama yapılacaktır.

Not : Yedek aday evrak teslimi yapmayacaktır.

Mülakat Sonuçları İçin Tıklayınız.

Sürekli İşçi (Marangoz) Alım Süreci Takvimi için Tıklayınız.

Sürekli İşçi Kadrolarına Atamada İstenilecek Belgeler

1- Dilekçe için Tıklayınız.

2- Aile Durum Bildirimi için Tıklayınız.

3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi ( Ön Yüz)

4- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Arkalı-Önlü) aslı ve  aslı gibidir onaylı örneği

(Formun ön yüzü ve arka yüzü tek nüsha olacak şekilde doldurulacak ve kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.)

5- Fotoğraf 3 adet  (son 6 ayda çekilmiş)

6- Askerlik durum belgesi (E-devletten Alınabilir.)

7-Sabıka Kaydı Belgesi (E-devletten Alınabilir.)

8- İkametgah Belgesi (E-devletten Alınabilir.)

9- Sağlık Kurulu Raporu (Heyet) Tam Teşekküllü Devlet Hastanelerinden veya Özel Hastanelerden alınabilir.

10- Çalışan Adayı Aydınlatma Metni İçin Tıklayınız.

11- Çalışan Adayı Açık Rıza Metni İçin Tıklayınız.

Not: Bu duyuru ilgililere tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.