BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI SONUÇLARI

21 Ağustos 2020 tarihinde yayınlanmış olan 4/B Sözleşmeli Personel İlanımıza başvuran adaylar 2018 KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere sıralanmıştır.  Elde edilen sonuçlar ekte listelenmiştir.

01 Nolu İlan Büro Personeli (Önlisans) sonuçları için tıklayınız.

02 Nolu İlan Destek Personeli (Şoför) (Ortaöğretim) sonuçları için tıklayınız.

03 Nolu İlan Teknisyen (Ortaöğretim) sonuçları için tıklayınız.

Asil olarak kazanan adayların sözleşme yapılabilmesi için aşağıda belirtilen evrakları 11 Eylül  – 02 Ekim 2020 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim edilmesi gerekmekte olup, atanmaya hak kazanan aday ile hizmet sözleşmesi imzalanacaktır. Belirtilen tarihe kadar bilgi vermeyen ve belgelerini getirmeyen adaylar haklarını kaybetmeleri nedeniyle, başvuruda bulunmayan adayların yerine, KPSS(B) grubu puan sırası esas alınarak belirlenen yedek adaylar http://bilecik.edu.tr adresinden ilan edilecektir. (Yedek adaylara da telefon ya da posta yoluyla ayrıca bilgi verilmeyecektir). Bu nedenle yedek adayların internet adresinden durumlarını takip etmeleri gerekmektedir. Adayların atama evrak teslimi ve göreve başlama sürelerinin göz önünde bulundurması önem arz etmektedir.

Sözleşme için gerekli belgeler;

1-Dilekçe için tıklayınız.

2- Fotoğraf (6 adet vesikalık)

3- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı

4- Mal Bildirim Formu için tıklayınız.

5- Sağlık Kurulu Raporu; Raporun Kamu ya da Özel Hastanelerden alınması,

6- Aile Durum Bildirimi için tıklayınız.