Sürekli İşçi Kadrosuna Başvuran Adayların Evrak Teslimine İlişkin Duyuru

17 Temmuz 2020 tarihinde resmi gazetede yayımlanan daimi işçi alımına müracaat eden aday listesi aşağıdaki gibidir.10 Ağustos 2020 tarihinde kuraya katılmak isteyen adayların listede belirtilen evrakları 04-05 Ağustos 2020 tarihlerinde saat 08:30-17:00 saatleri arasında Pelitözü Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:27 11230 Merkez/BİLECİK adresinde bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Kampüs içerisinde bulunan Öğrenci Otağına Şahsen veya Noter Vekaleti ile teslim etmeleri gerekmektedir. Evrak teslim etmeyen adaylar kuraya alınmayacaktır. Bu ilan duyuru niteliğinde olup adaylara tekrar bir tebligat yapılmayacaktır.
Not : 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu uyarınca T.C. Kimlik Numarası ile isim ve soyisim alanları maskelenmiştir.

Sürekli İşçi Alım Süreci Takvimi İçin Tıklayınız.

Sürekli İşçi Alım  İlanı İçin Tıklayınız.

Temizlik Personeli İçin Tıklayınız.

Güvenlik Personeli İçin Tıklayınız.

Bakım Onarım ve Teknik Destek Hizmetleri (Elektrikçi) İçin Tıklayınız.

Bakım Onarım ve Teknik Destek Hizmetleri (Marangoz) İçin Tıklayınız.