3.6.1. Altyapılar

Eğitim-öğretimin etkinliğini artıracak öğrenme ortamları (derslik, bilgisayar laboratuvarı, kütüphane, toplantı salonu, programın özelliğine göre atölye, aile sağlığı merkezi, laboratuvar, tarım alanları, sergi alanı, bireysel çalışma alanı, vd.) yeterlidir ve uygun donanıma sahiptir. Eğitim ve öğretim için ihtiyacı karşılayacak düzeyde kapalı alan mevcuttur, Yemekhane/kantin/kafeterya, sağlık, spor, kültür, barınma için gerekli tesis ve altyapılar mevcuttur, Öğrenci kulüpleri/toplulukları, kariyer merkezi, akademik danışmanlık, psikolojik danışmanlık, kariyer danışmanlığı hizmetleri mevcuttur.

Meslek Yüksekokulumuz derslerinde kullanılan aşağıdaki atölye ve laboratuvarlar öğrencilerimize hizmet vermektedir.

• Makine Laboratuvarı
  • CNC