Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Kurumlararası Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilen öğrencilerin bilgilerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Kurum İçi Yatay Geçiş Başvurusu kabul edilen öğrencilerin bilgilerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Kesin kayıtlar aşağıdaki tarihlerde kayıt hakkı kazanılan birimde yeni tarihli öğrenci belgesi, 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile şahsen yapılacaktır. Ayrıca yatay geçişi kabul edilen öğrencilerin kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belgeyi kayıt sırasında Üniversitemize teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içinde kayıt yaptırmayan aday hakkından vazgeçmiş sayılır.

Asıl adaylar: 08 – 09 Şubat 2022
Yedek adaylar: Boş kontenjanlar için sırası gelen yedek adayların kayıtları 10 – 11 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Yedek adayların sıralarını bizzat takip etmeleri gerekmektedir.