Yaz Okulu Ekle Sil Kayıt Duyurusu

Yaz okulunda öğrenci, açılmayan derslerin yerine açılması kesinleşen derslerden en çok dört derse kayıt sınırları içinde kalmak kaydıyla ders ekleyebilir. Ancak, öğrenci açılması kesinleşen dersi bırakamaz. Ders seçen ve danışman onayı yaptıran öğrenciler kapanan dersler yerine başka dersler seçmek istedikleri takdirde 30 Temmuz 2021 Cuma günü açılan derslere danışmanlarıyla iletişime geçerek kayıt yaptırabilirler (ders ücret farkı varsa yatırmak zorunludur veya fazladan yatırmış oldukları ders ücreti varsa ekle-sil bittikten sonra Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına müracaat ederek iade alabilirler). Ayrıca öğrencilerin yatırması gereken ücreti yatırmamaları durumunda seçtikleri dersler 30 Temmuz 2021 Cuma günü mesai bitimi itibarıyla silinecektir.

Not: Yaz okulunda dersler uzaktan öğretim yoluyla her ders saati içinen az 20 en fazla 30 dakikalık canlı ders şeklinde yürütülecektir. Öğrenciler canlı dersleri takip edebilecekleri gibi sonradan videoları izleyebileceklerdir. Bu sebeple sadece bu dönem yaz okulu dönemi ile sınırlı kalmak şartıyla seçilen tüm dersler aynı gün ve saatte olsalar bile ders seçme işleminin tamamlanmasına sistem tarafından izin verilecektir.

Yaz okulu kayıt duyurusuna ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu akademik takvimine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu ücretlerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu ücretleri tahsilat rehberine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu öğrenci ders seçme bilgi dokümanına ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulunda açılan derslerin listesine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz. (Fen-Edebiyat Fakültesinde açılan dersler henüz belirlenemediğinden ilan edilememiştir.)

Ekli Dosyalar