Yaz Okulu Kayıt Duyurusu

Yaz okulu ders seçme işlemleri için Öğrenci Bilgi Sistemi 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 09.00’da açılacaktır. Yaz okulunda kesin kayıt yapabilmeniz için 26–29 Temmuz 2021 tarihleri arasında ilk önce derssecme.bilecik.edu.tr internet adresinden derslerinizi seçip, ekranda belirtilen almak istediğiniz ders saati ücretini tahsilat rehberinde belirtilen şekilde yatırmanız gerekmektedir.

Diğer Üniversite Öğrencilerinin Yaz Okulunda Üniversitemizden Ders Alabilmesi İçin

  • Diğer Üniversite öğrencileri öncelikle https://obs.bilecik.edu.tr/bilecik/basvuru/ogrencibasvuru.aspx  adresi üzerinden, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 08.00 ile 29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 12.00 saatleri arasında öğrenci bilgi sistemine misafir öğrenci kaydını yaptırmaları gerekmektedir. Daha sonra kayıt sırasında belirttikleri elektronik posta adreslerine gönderilen kullanıcı adı ve şifreyle derssecme.bilecik.edu.tr adresinden ders seçme işlemi yapacaklardır. Ders seçme işlemleri için bilgilendirme dokümanından faydalanabilirsiniz.

  • Üniversitemizde yaz okulu ders kaydı yaptıran diğer üniversite öğrencilerinin aldıkları ders ve notların kendi Üniversitelerinde kabul edilme veya edilmemesine ait yükümlülük tamamen öğrenciye aittir. Bu nedenle ders kaydı yaptırmadan önce Üniversitenizden olur almanız önemle duyurulur.

Yaz okulu kayıt duyurusuna ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu akademik takvimine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu ücretlerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu ücretleri tahsilat rehberine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.


Ekli Dosyalar

2020-2021 yaz okulu kayıt duyurusu 14072021.pdf