Uzaktan Eğitim Açıklaması

Sevgili Öğrencilerimiz;

Bilindiği üzere Covid-19 salgını tüm dünya ile birlikte ülkemizde de hızla yayılmakta ve riskleri her geçen gün artarak devam etmektedir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak bizlerin en önemli önceliği hiç şüphesiz siz öğrencilerimizin sağlığıdır. Gerek sizlerin gerekse personelimizin sağlığını korumak amacıyla bir dizi tedbiri uyguladık, uyguluyoruz.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı için uzaktan ve hibrit eğitim modeli de dahil olmak üzere çok geniş bir yelpazede hazırlıklarımız devam etmekte olup, devletimizin de öngördüğü tedbirler çerçevesinde en yakın zamanda bir bilgilendirme yapacağız. Bu süreçte sizden istediğimiz kendinizin, ailenizin ve çevrenizin sağlığına özen gösterip tedbirlere uymanızdır. Tedbirlere eksiksiz uymak hem kendi sağlığınız için hem de üniversitemizde tekrar buluşabilmemiz için birinci önceliğiniz olmalıdır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü