Rektörümüzden Yeni Öğrencilerimize Hoş Geldin Mesajı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin yeni mensupları; sevgili öğrenciler, Zorlu bir sınav maratonunun ardından üniversitemize yerleşme başarısı gösterdiğiniz için sizleri tebrik ederim. Üniversite öğrencisi olmanın mutluluğunu, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencisi olmanın gururu ile pekiştirip geleceğe güvenle bakabilirsiniz. Akademik ve İdari personeli, eğitim olanakları, kariyer fırsatları ve sosyokültürel faaliyet alanları ile sizlere daha iyi bir gelecek sunma arzusu taşıyan üniversitemizde, ülkemizin aydınlık geleceğini beraber inşa etmekten mutluluk duyacağımızı ifade eder, eğitim hayatınızda başarılar dilerim.

Prof. Dr. Şükrü BEYDEMİR