Aday Öğrenci Bilgilendirme Sayfası

Aday Öğrenci Bilgilendirme Sayfası İçin TIKLAYIN


Sevgili aday öğrencilerimiz;

Uzun ve yorucu bir hazırlık süreci ve sınav maratonunun ardından hayatınızın önemli kararlarından birini vermek üzeresiniz. Sizi ve ailelerinizi bu süreçte gösterdiğiniz gayret nedeniyle kutluyorum. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak yeni eğitim döneminde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

 

Bugün 16 binin üzerinde öğrencimiz ve yaklaşık 1000 akademik ve idari çalışanımızla büyük bir aile olan üniversitemiz, bilim, kültür ve sanatın aynı çatı altında buluştuğu çağdaş bir eğitim merkezi durumunda. Modern dersliklerimiz, çağın gereklerini sunan gelişmiş laboratuvarlarımız, öğrencilerimize bilginin kapılarını sonuna kadar açan geniş kütüphanemiz, Turuncu Bayrak’lı engelsiz kampüsümüz ve belki de hepsinden daha önemlisi yetkin akademisyen kadromuz ve öğrenci merkezli eğitim anlayışımızla, etkin yüksek öğretimin gereklerini sizlere sunuyoruz. Tüm bunlarla birlikte, Marmara Bölgesi’nin en özel kültürel ve coğrafi noktalarından biri olan Bilecik’te, misafirperver Bilecik halkıyla birlikte, güven ve huzur içinde bir üniversite hayatı yaşamanız için sizleri bekliyoruz.

Sizin için hazırladığımız aday sayfamızdan üniversitemiz ile ilgili aradığınız tüm bilgilere ulaşabilir, tercih süresi boyunca tüm bölüm ve programlarımızdan hocalarımıza ulaşarak sorularınızı sorabilirsiniz.

Sizi ailemizin bir parçası olarak görmekten büyük mutluluk duyacağız…

Sevgilerimle,

 Prof. Dr. Şükrü Beydemir                  
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü