Yaz Okulu Canlı Ders Duyurusu

Yaz okulunda uzaktan öğretim yoluyla yapılacak olan canlı derslerin programı güncellenmiştir. Öğrencilerimiz canlı ders programına öğrenci bilgi sistemi (obs.bilecik.edu.tr) üzerinden ulaşabilirler.

Öğrenciler yaz okulunda canlı dersleri 13 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 08.00 itibarıyla öğrenci bilgi sistemindeki (obs.bilecik.edu.tr) ders programlarında yazan saatlerde uzem.bilecik.edu.tr adresinden takip edebileceklerdir. Yaz okulunda Üniversitemizden ders alan Diğer Üniversitelerin öğrencilerinin canlı dersleri takip edebilmeleri için; uzem.bilecik.edu.tr adresine giriş yapmadan önce öğrenci bilgi sistemine (obs.bilecik.edu.tr) giriş yapmaları gerekmektedir. Bu işlemden sonra misafir öğrencilerin uzaktan eğitim sistemindeki kayıtları aktif hale gelecek ve uzem.bilecik.edu.tr adresinden canlı dersleri takip edebileceklerdir.

Yaz okulunda dersler uzaktan öğretim yoluyla her ders saati için en az 35 en fazla 45 dakikalık canlı ders şeklinde yürütülecektir. Öğrenciler canlı dersleri takip edebilecekleri gibi sonradan videoları izleyebileceklerdir.

Öğrenciler teorik derslerin % 70’ine, uygulama, laboratuvar, atölye ve stüdyo çalışmalarının % 80’ine katılmak zorundadır. Canlı dersleri takip eden veya sonradan videoları izleyen öğrenciler tespit edilerek öğrencilerin derslere devam durumları dersi veren öğretim elemanı tarafından takip edilecektir.