Aşçılık Programı Uygulama Derslerine Başladı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 2019-2020 eğitim- öğretim yılında ilk kez öğrenci alarak başlayan Aşçılık programımız yüzde yüz doluk oranıyla büyük ilgi gördü. Osmaneli Belediye’si ile yapılan protokol ile Osmaneli’nin tarihi konakları uygulama mutfağı için hazırlanıyor. Mutfak yapımı için hazırlıklar sürerken öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız uygulama derslerine geçici olarak Prof.Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisinde başladılar.Aşçılık programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Burak ÇITAK, Öğr. Gör. Ebubekir YILMAZ ve Öğr. Gör. Yusuf ÇUHADAR önderliğinde uygulama derslerine başlayan öğrencilerimiz, bu hafta ‘Doğrama teknikleri’ ve ‘Bağlayıcılar’ı işlediler.Programımız Nitelikli profesyonel Aşçıların yetişmesinde ve Osmaneli’nin Gastronomi Turizminin gelişmesinde önemli rol oynayacak.

Aşçılık Programı Uygulama Derslerine Başladı