Uzaktan Eğitim Dersleri Seviye Tespit (Muafiyet) Sınavı Başvuruları

Üniversitemizin Ön Lisans ve Lisans programlarında zorunlu olan ve uzaktan eğitim yoluyla yürütülen ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, TRK101 Türk Dili I, TRK102 Türk Dili II, ENG101 İngilizce I, ENG102 İngilizce II, ENF101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, ENF101 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı I ve ENF102 Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı II dersleri için 25 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te Üniversitemiz genelinde Seviye Tespit (Muafiyet) Sınavı yapılacaktır.

Bu yıl Üniversitemizi yeni kazanan ve e-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile Üniversitemize şahsen kayıt yaptıran öğrencilerimizin, Seviye Tespit Sınavına katılmak için birimlerine başvurarak veya OBS ( http://obs.bilecik.edu.tr ) sistemine girerek en kısa sürede başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıca geçen yıl hazırlık eğitimi alan ve geçen yıl yapılan Seviye Tespit Sınavına girmeyen öğrencilerimiz de sınava girmek için birimlerine başvuru yapabilirler. Sınav organizasyonu ile ilgili daha detaylı bilgi ilerleyen günlerde Üniversitemizin web sayfasından duyurulacaktır.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.