Yaz Okulu Kayıt Duyurusu Güncellendi !!!

Yaz okulu ders seçme işlemleri için Öğrenci Bilgi Sistemi 01 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 08.00’de açılacaktır. Yaz okulunda kesin kayıt yapabilmeniz için 01–04 Temmuz 2019 tarihleri arasında ilk önce derssecme.bilecik.edu.tr internet adresinden derslerinizi seçip, ekranda belirtilen almak istediğiniz ders saati ücretini tahsilat rehberinde belirtilen şekilde yatırmanız gerekmektedir.

Diğer Üniversite Öğrencilerinin Yaz Okulunda Üniversitemizden Ders Alabilmesi İçin;

Öncelikle https://obs.bilecik.edu.tr/bilecik/basvuru/ogrencibasvuru.aspx internet adresinden 04 Temmuz 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar öğrenci bilgi sistemine misafir öğrenci kaydını yaptırmaları gerekmektedir. Daha sonra kayıt sırasında belirttikleri elektronik posta adreslerine gönderilen kullanıcı adı ve şifreyle derssecme.bilecik.edu.tr internet adresinden ders seçme işlemi yapacaklar ve ders seçme ekranında belirtilen ücreti 01–04 Temmuz 2019 tarihleri arasında tahsilat rehberinde belirtilen şekilde yatırdıktan sonra kayıt onay işlemleri 04 Temmuz 2019 Perşembe günü mesai bitiminde otomatik olarak gerçekleştirilecektir. Başvuru sırasında seçilen bölüm haricinde bir bölümde açılan bir dersi almak isteyen öğrencilerin ilgili birimin danışmanına alacağı dersleri bildirmesi ve danışmanı tarafından Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının ogrenciisleri@bilecik.edu.tr e-posta adresine mail gönderilmesi veya  öğrencinin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının ogrenciisleri@bilecik.edu.tr e-posta adresine alacağı dersleri mail yoluyla bildirmesi halinde ders seçme işlemi yapılabilecek ve ders seçme ekranında belirtilen ücreti 01–04 Temmuz 2019 tarihleri arasında tahsilat rehberinde belirtilen şekilde yatırdıktan sonra kayıt onay işlemleri 04 Temmuz 2019 Perşembe günü mesai bitiminde otomatik olarak gerçekleştirilecektir.

Yaz okulunda tüm öğrenciler (daha önce dersi alıp FF notu ile başarısız olsalar bile), teorik derslerin %70’ine, uygulama, laboratuvar, atölye ve stüdyo çalışmalarının % 80’ine katılmak zorundadır.

Yaz okulu kayıt duyurusuna ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu akademik takvimine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu ücretlerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu ücretleri tahsilat rehberine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu öğrenci ders seçme bilgi dokümanına ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulunda açılması muhtemel derslerin listesine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.


Ekli Dosyalar

açılacak dersler