Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanımı Öğrenci Eğitimleri

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizde Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce ve Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı ortak ve zorunlu dersleri Uzaktan Öğretim Sistemi üzerinden uzaktan öğretim yöntemi ile verilmektedir. Siz değerli öğrencilerimizi Uzaktan Öğretim Sisteminin kullanımını ve kullanımı esnasında karşılaşabileceğiniz problemlerin çözümlerini anlatmak üzere duyuru ekinde verilen afişte belirtilen yer, zaman ve tarihler arasında yapılacak olan Uzaktan Öğretim Sistemi Kullanımı Öğrenci Eğitimimize bekliyoruz Ayrıca eğitimlerden sonra sizlere duyuru ekinde hazırlamış olduğumuz el broşürleri de dağıtılacaktır.

Bunun yanında eğitimlere yine Uzaktan Öğretim Sisteminin Kullanımı amacıyla sizler için hazırlamış olduğumuz aşağıdaki videoyu izleyerek gelmeniz sizlere yardımcı olacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce ve Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı derslerini alan tüm öğrencilerimize duyurulur.

Video Linki:https://www.youtube.com/watch?v=PnGGPoR_wSI

Ekli Dosyalar