Uzaktan Öğretim Yoluyla Yürütülen Derslerin Final Sınavları Hakkında

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında uzaktan öğretim yoluyla yürütülen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I (ATA101), İngilizce I (ENG101), Türk Dili I (TRK101) ve Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı I (ENF101) derslerinin yıl sonu(Final) sınavları 27 Aralık 2017 Çarşamba günü tek oturum yapan birimlerimiz için saat 14:00’da, iki oturum olarak yapan birimlerimiz için 14:00 ve 15:30’da yapılacaktır.

Yapılacak olan bu FİNAL sınavında daha önce yapılan sınavlardan farklı olarak her öğrenci için kendi adına hazırlanmış cevap kağıdı ve sınava gireceği sınıflar belirlenmiştir. Bundan dolayı bütün öğrenciler kendileri için belirlenen sınıfta sınava gireceklerdir. Öğrenciler bu sınıflar dışında kesinlikle sınava alınmayacaklardır.Bütün öğrencilerimiz Final sınavına girmeden önce birimlerde ilan panolarında ilan edilen askı listelerinden, birim web sayfalarından ya da http://sinav.bilecik.edu.tr web adresinden hangi binada ve sınıfta sınava gireceklerini öğrenebilirler.

Listelerde adı olmayan ya da bilgilerinde hata olan öğrencilerin Birimleri aracılığıyla Açık ve Uzaktan Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca Final sınavı ile ilgili hazırlanmış olan afiş duyuru metni ekinde bulunmaktadır

Bütün öğrencilerimize final sınavlarında başarılar dileriz.