1.2. Paydaş Katılımı

Üniversitemiz birimlerince, düzenlenen konferans, panel, söyleşi vb. toplantılar; meslek odaları ve ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan yüz yüze görüşmeler ve öğrenci kulüp etkinlikleri kapsamında yapılan faaliyetler aracılığı ile paydaş görüşleri alınmaktadır. Konu ile ilgili olarak yapılan “Program Yeterliliklerinin Değerlendirilmesi ve Program İhtiyaçlarının Sektörün İhtiyaçlarını Karşılayıp Karşılamadığının Belirlenmesi” konulu bir çalıştay 9 Ekim 2018 tarihinde sektör temsilcileri, mezunlar, akademik personel ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilmiş ve sonuçlarına yönelik bir rapor hazırlanmıştır.

Kanıt: KİDR/C/1.2/09    Çalıştay Sonuç Raporu.

Kanıt: KİDR/C/1.2/01     Çalıştaya ait video görüntülerini içeren CD.

Kanıt:    KİDR/C/1.2/03  Ağustos-Eylül 2018 Tarihleri arasında mezunlara yönelik düzenlenen anket

1.2.1. Yansımalar

Paydaş görüşlerinden elde edilen veriler ve bilgiler değerlendirilerek programlara yansıtılmaktadır.

1.2.2. Bilgilendirme

Bölüm bilgileri ve ders planları öğrenci otomasyon programına tanımlanmaktadır ve birimlerin web sayfalarında yayınlanmaktadır.