Peyzaj ve Süs Bitkileri / MYO

Peyzaj ve Süs Bitkileri

  • Kalite
    • 1. Kurum Hakkında Bilgiler
      • 1.1. İletişim Bilgileri
      • 1.2. Tarihsel Gelişimi
      • 1.3. Misyon, Vizyon, Değerler ve Hedefler
      • 1.4. Eğitim-Öğretim
      • 1.5. Ar-Ge
      • 1.6. Organizasyon şeması
    • 2. Kalite Güvence Sistemi
      • 2.1. Kalite Politikası
      • 2.2. Kalite Komisyonlarının Görev, Sorumluluk ve Faaliyetleri
      • 2.3. Paydaş Katılımı
    • 3. Eğitim Öğretim
      • 3.1. Programların Tasarımı ve Onayı
      • 3.2. Programların Sürekli İzlenmesi ve Güncellenmesi
        • 3.2.4. Güvenceler
      • 3.3. Öğrenci Merkezli Öğrenme, Öğretme ve Değerlendirme
      • 4. Öğrencinin Kabulü ve Gelişimi, Tanıma ve Sertifikalandırma
      • 5. Eğitim-Öğretim Kadrosu
      • 6. Öğrenme Kaynakları, Erişilebilirlik ve Destekler
    • D. Araştırma Geliştirme ve Toplumsal Katkı
      • 1. Birimin Araştırma Stratejisi ve Hedefleri
      • 2. Araştırma Kaynakları
      • 3. Araştırma Kadrosu
      • 4. Birimin Araştırma Performansının İzlenmesi ve İyileştirilmesi
    • E. Yönetim Sistemi
      • 1. Yönetim ve İdari Birimlerin Yapısı
      • 2. Kaynakların Yönetimi
      • 3. Bilgi Yönetimi Sistemi
      • 4. Birim Dışından Tedarik Edilen Hizmetlerin Kalitesi
      • 5. Kamuoyunu Bilgilendirme
      • 6. Yönetimin Etkinliği ve Hesap Verebilirliği
    • F. Toplumsal Katkı
      • 1. Demografik
      • 2. Ekonomik
      • 3. Mekânsal
      • 4. Endüstriyel
      • 5. Sosyal ve Kültürel
  • Yönetim
  • Dersler
  • Öğrenci
  • İletişim
  • Misyon ve Vizyon
  • Yönetmelik ve Yönergeler
  • Akademik Personel
  • İdari Personel
  • Menü

3. Araştırma Kadrosu

3.1. Yetkinlikler

3.2. Yetkinlik Ölçümleri

3.3. Olanaklar ve Destekler

3.4. Teşvikler

 

Yer imleri

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Kütüphane ve Bilgi Merkezi
  • Akademik Takvim
  • E-posta
  • EBYS
  • Akıllı Kart
  • Telefon Rehberi
 
 
Tasarım: Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü & Bilgi İşlem Daire Başkanlığı