1.2. Eğitim-Öğretim

Elektrik Programında 3 öğretim görevlisi görev yapmaktadır. Program ile ilgili faaliyetler öğretim elemanları ve Bilecik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile beraber tasarlanmaktadır. Bu bölümde temel teknik eğitimlerin laboratuvar uygulamalarıyla desteklenmesiyle profesyonel çalışmaların yapılabilmesi sağlanmaktadır

Programımızda yer alan derslerin öğrenci iş yüküne dayalı kredi değerleri (AKTS) Bologna çerçevesinde düzenlenmektedir. Bu kapsamda bütün derslerin AKTS değerleri belirlenmekte olup bu bilgilere Üniversitemiz (htp://bologna.bilecik.edu.tr) adresinden ulaşılabilir.

Programımızda 3+1 eğitim modeline geçmiştir. Bu modele göre öğrenci bir dönemini iş yerinde geçirmektedir.

1.2.1. Program Yeterlilikleri (Mezun Bilgi, Beceri ve Yetkinlikleri)

Her seviyede öğretim programı için hazırlanmış olan program ve ders bilgi paketleri ile programların eğitim amaçları ve kazanımları;

Bologna Bilgi Sistemi üzerinden ilan edilmektedir.

1.2.2. Programların Yeterlilikleri ve Ders Öğrenme Çıktıları

Bologna Süreci kapsamında, her dersin Programların yeterlilikleri ve ders öğrenme çıktılarına ilişkin bilgiler üniversitemiz internet sayfasında (htp://bologna.bilecik.edu.tr) bulunmaktadır.