3.1.2. Paydaş Katılımı

Bölümümüzde eğitim-öğretim programları tasarımı sürecinin sürekliliği için çeşitli konferans, panel, söyleşi vb. toplantılar düzenlenecek; meslek odaları, ilgili kurum ve kuruluşlarla yüz yüze görüşmeler yapılacak ve öğrenci kulüp etkinlikleri kapsamında yapılacak olan faaliyetler aracılığı ile paydaş görüşleri alınacaktır.

3.1.2.1. Yansımalar

Paydaş görüşlerinden elde edilen veriler ve bilgiler programımızda yer alan öğretim üyeleri ve meslek yüksekokulu yönetim kadrosu ile değerlendirilerek program tasarımına yansıtılacaktır.

3.1.2.2. Bilgilendirme

Tasarlanan programlara ait bilgiler ve ders planları öğrenci otomasyon programına tanımlanarak kurum içi bilgilendirilmesi yapılmakta olup, programın web sayfasında da yayınlanarak genel bilgilendirme yapılacaktır.