‘Bölüme Hoş Geldin’ ve ‘Mezunlarla Buluşuyoruz’ etkinlikleri gerçekleştirildi.

Bölümümüz bünyesinde Makine Mühendisleri odası işbirliği ile ‘Bölüme Hoş Geldin’ ve ‘Mezunlarla Buluşuyoruz’ etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Harun Mindivan tarafından yapılan açılış konuşması ile başlayan ‘Bölüme Hoş Geldin’ etkinliği, Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Sayın Nezihe Hanecioğlu ve Makine Mühendisleri Odası Bilecik İl Temsilciliği Sekreteri Mehmet Yener Akdoğan’ın konuşmaları ile devam etmiş, katılımcılara yapılan ikramlar sonrasında tamamlanmıştır. Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Kurban tarafından yapılan açılış konuşması ile başlayan ‘Mezunlarla Buluşuyoruz’ etkinliği Makine Mühendisliği Bölümümüzün eski mezunları Sayın Bayram Kahraman, Sayın Damla Erikgenoğlu, Sayın Halil Gökhan Yıldız, Sayın Gülcan Özel Erol, Sayın Hamza Melayim, Sayın Mehmet Yener Akdoğan, Sayın Ramazan Erol, Sayın Yasin Duran Kurnaz ve Sayın Yaşar Burak Babaoğlu’nun konuşmaları ile devam etmiştir. Bunun akabinde öğrencilerimiz ile eski mezunlarımız arasında soru cevap yapılarak öğrencilerimizin mezuniyet sonrasında iş hayatında neler ile karşılaşabileceği tartışılmıştır. Katılımcılarımıza hediye takdimi ile etkinlik sonlanmıştır. Katılımlarından dolayı Sayın Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Kurban’a, Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hasan Bozkurt’a, Makine Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Sayın Nezihe Hanecioğlu’na, Makine Mühendisleri Odası Bilecik İl Temsilciliği Sekreteri Sayın Mehmet Yener Akdoğan’a, eski mezunlarımız Sayın Bayram Kahraman’a, Sayın Damla Erikgenoğlu’na, Sayın Halil Gökhan Yıldız’a, Sayın Gülcan Özel Erol’a, Sayın Hamza Melayim’e, Sayın Ramazan Erol’a, Sayın Yasin Duran Kurnaz’a, Sayın Yaşar Burak Babaoğlu’na, bölümümüzün tüm akademik personeline ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.