Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizden TÜBİTAK Proje Başvurusu Başarısı

Bölüm öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı ve TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında elde ettikleri başarıyı paylaşmak istiyoruz.

Prof. Dr. Harun MİNDİVAN’ın danışmanlığını yaptığı ve sanayi danışmanı olarak Ümmet AYYILDIZ ile yürütülecek bölüm öğrencilerimizden Velat AÇIL, İsmail YILMAZ, Yusuf Talha ÇAKMAK, Ahmet ATILGAN “Düşük Karbonlu Çeliğin Mekanik ve Yüzey Özelliklerinin Elektrokimyasal Borlamayla Geliştirilmesi” başlıklı proje başvuruları TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı 2021/3 kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Prof. Dr. Harun MİNDİVAN’ın danışmanlığını yaptığı bölüm öğrencilerimizden Melih TENGİZ, Kürşad Kağan KARAKOÇ, Murat Han ALTUNBAŞ, Buğra KÖKEN “Bilyalı Dövme ve Sıvı Nitrürleme Yüzey İşlemi Uygulanmış AISI 1020 Çeliğinin Yüzey Özelliklerinin İncelenmesi” başlıklı proje başvuruları TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021/2 kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğrencilerimizi başarılardan dolayı tebrik ediyoruz.

Önümüzdeki dönemlerde bu sayının artmasını diliyoruz

Sonuçlar için tıklayınız.