Mühendislikte Deneysel Metodlar II Dersi Genel Laboratuvar Kuralları ve Deney Föyleri

GENEL LABORATUVAR KURALLARI

• Notlandırma aşağıdaki şekilde olacaktır:
    • Raporlar :      % 40
    • Kısa sınavlar :     % 20
    • Final :        % 40
  • Her öğrenci teorik ve laboratuvar uygulamaları sırasında not tutmalıdır.
  • Öğrenciler deneylere laboratuvar önlüğü ile girmek zorundadır. Önlüksüz gelen öğrenciler deneye alınmayacaktır.
  • Deney föyleri bölüm web sayfasında yer alacaktır. Öğrenciler deney tarihinden en az bir hafta öncesinde föye ulaşmakla mükelleftir.
  • Her deney sonrası deney föylerindeki bilgileri ve deney kapsamında yapılan çalışmaları kapsayan kısa sınav yapılacaktır.
  • Deney raporları deneyin  yapıldığı tarihten itibaren bir hafta içerisinde deneyden sorumlu  Araştırma  Görevlisine  teslim  edilmelidir.
  • Raporların hazırlanması sırasında föyler kaynak olarak kullanılmayacak bunun dışında kütüphane ya da başka yerlerden bulunacak yayınlar kaynak olarak kullanılacaktır.
  • Öğrencilerin final sınavına girebilmeleri için en az 9 deneye  katılma  zorunluluğu bulunmaktadır.

2021-2022 Bahar Dönemi Mühendislikte Deneysel Metotlar II Deney Grupları
2021-2022 Bahar Dönemi Mühendislikte Deneysel Metotlar II Deney Planı