Mühendislikte Kariyer Seminer Duyurusu (25 Nisan 2017)

25 Nisan  2017 tarihinde (Salı günü) saat:11:00’da Mühendislik Fakültesi ANFI 2 derslikte “Mühendislikte Kariyer Planlama ve Geliştirme” dersi kapsamında Teknosera Teknolojik Seramikler İnşaat Madencilik San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Derneği Başkanı Levent ÖZDAĞ, Mühendislik Fakültesi öğrencilerine çalışma hayatıyla ilgili deneyim ve önerilerini aktaracaktır.
Tüm Öğrencilerimiz davetlidir.

2007 yılında kurulan Teknosera, seramik kaplama sektöründe faaliyet gösteren firmaların aksesuar Üretimi ve depolama faaliyetlerinin yapılabilmesi için yapılandırılmıştır.

Bilecik 1.organize sanayi bölgesinde ve Eskişehir İnönü depolama tesislerinde kurulu, yıllık 300.000 m2 aksesuar üretimi ve 4.000.000 m2 depolama ve lojistik hizmeti sunma imkan ve kabiliyetine sahiptir.

Mevcut makina parkı ve sürekli devam eden Ar-Ge faaliyetleri, seramik ve porselen seramik üretici firmalarının aksesuar ve dış cephe kaplama sistemleri konusunda ki ihtiyaçlarını karşılamak üzere mimari çözümler üretmektedir.