Doktora Yeterlilik Yazılı – Sözlü Sınavları

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Senatosu 02.06.2020 tarih ve 12 sayılı kararına göre;

Doktora Yeterlik Sınavlarının 01 Haziran – 08 Temmuz 2020 tarihleri arasında Danışman Öğretim Üyesi ile öğrencinin uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılmasına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 14. maddesi uyarınca, karar verilmiştir.

Doktora Yeterlik Sınavının Yazılı aşaması danışman öğretim üyesi sorumluluğunda fiziki olarak yapılması, yazılı sınavın başarı ile tamamlanması durumunda ise Sözlü aşamasının UZEM üzerinden online olarak yapılması gerekmektedir. Doktora Yeterlik Sınavının UZEM üzerinden online olarak sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Enstitü Sekreterliği ile görüşülerek sınav gün ve saati için randevu alınması, ıslak imzalı tutanak ve evrakların ise sınav tarihinden itibaren en geç 1 hafta içerisinde Enstitüye ibraz edilmesi gerekmektedir.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü