2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programları Mülakata Girmeye Hak Kazanan Aday Listeleri

Mülakat sınavı ile öğrenci kabul eden lisansüstü programların ön değerlendirme sonuçları:

1. Bilgisayar Mühendisliği – YL Tezli
  24. Tarla Bitkileri-DR Tezli
  25. Temel İslam Bilimleri-YL Tezli
  26. Yönetim ve Organizasyon-YL Tezli
  • Mülakat Sınavları, ilan metninde belirtilen gün, saat ve yerde yapılacaktır. Lütfen ilan metninde, mülakat sınavına girmeye hak kazandığınız program için, sınav gün, saat ve yeri dikkatlice kontrol ediniz.
  • İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans programı mülakatına katılmaya hak kazanan adaylar mülakat sınavına gelirken yanlarında hesap makinesi bulundurmaları gerekmektedir.
  • Mülakat sonuçları 25 Ocak 2023 tarihinde ilan edilecektir.

İlan Metni

Kesin Kayıtta İstenecek Evraklar

• 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kesin kayıt işlemleri 26-30 Ocak 2023 tarihleri arasında ONLINE olarak E-POSTA yolu ile yapılacaktır. Bunun dışında kayıt ile ilgili olarak enstitümüze elden veya kargo/posta yolu ile herhangi bir evrak teslim edilmeyecektir.  Başvurular lisansustukayit@bilecik.edu.tr e-posta adresine yapılacaktır.
  • 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kesin kayıt işlemleri 26-30 Ocak 2023 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar yapılacaktır.
  • 30 Ocak 2023 mesai saati bitimine kadar evraklarını lisansustukayit@bilecik.edu.tr adresine göndermeyen ASIL adaylar kesin kayıt haklarını kaybedecek, yerlerine YEDEK adaylar çağrılacaktır.
  • Her aday, gerekli belgeleri hazırlamalı ve tek bir e-posta şeklinde yollamalıdır.
  • Yatay geçiş yapacak olan öğrenciler başvuru dilekçesine ilgili ekten ulaşabilir.
  • E-postaların ”konu kısmında” AD-SOYAD/KAZANILAN PROGRAM ADI belirtilmelidir. (Örnek: Abdil ÜNAL/Muhasebe ve Finansman Tezli Yüksek Lisans Programı)
  • Adayların e-postaları incelendikten sonra eğer eksik evrak varsa kendilerine yine e-posta ile dönüş yapılacaktır.
  • Evraklarında tahrifat ve/veya usulsüzlük olduğu tespit edilenlerin kayıtları ve/veya öğrencilikleri iptal edilecektir.
  • Kayıt işlemleri online yapılacak olup evrakların asılları elden veya kargo ile en geç 3 Mart 2023 Saat: 17.00’a kadar tarafımıza teslim edilmelidir. Kargodan kaynaklı gecikmelerden Enstitümüz sorumlu değildir.