2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Programlarına Başvuru Koşulları ve Kontenjanları İlanı

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Güz Döneminde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisansüstü programlarına öğrenci kabul edilecektir,

Lisansüstü Programlara Başvuru İlanı (08.08.2022-19.08.2022)

Başvuru için tıklayınız.

Lisansüstü programlara başvurularda adaylardan istenilecek dilekçe ve formlar;

Derece ile Mezun Olan Öğrencilerin Listesi

Derece İle Mezun Olan Öğrencilerimiz İçin Başvuru Dilekçesi

NOT: Doktora/Sanatta Yeterlik/Tıpta Uzmanlık/Diş Hekimliğinde uzmanlık/veteriner hekimliğinde uzmanlık/eczacılıkta uzmanlık mezunlarının yüksek lisans programlarına başvurularında ALES puanının puan türü aranmaksızın 55 olarak sisteme girilmesi gerekmektedir.

Başvuru ve kayıt esnasında izlenecek adımlar;

• Başvurular online yapılacaktır.
  • Kesin kayıta hak kazanan öğrenciler lisansustukayit@bilecik.edu.tr adresine evraklarını gönderecektir.
  • 30.09.2022 tarihine kadar kesin kayıtta istenen evrakların asılları Enstitümüze 20TL posta pulu ile birlikte teslim edilecektir.