2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programları Mülakat Sonuçları ve Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi

1. Bilgisayar Mühendisliği – YL Tezli
  2. Biyomühendislik-YL Tezli
  3. Biyoteknoloji-DR Tezli
  4. Biyoteknoloji-YL Tezli
  5. Elektrik-Elektronik Mühendisliği-YL Tezli
  6. Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği-DR Tezli
  7. Enerji Sistemleri Mühendisliği-YL Tezli
  8. Enerji Sistemleri Mühendisliği-DR Tezli
  9. Felsefe ve Din Bilimleri-YL Tezli
  10. Fizik-YL Tezli
  11. İnşaat Mühendisliği -DR Tezli
  12. İnşaat Mühendisliği- YL Tezli
  13. İktisat-YL Tezli
  14. İktisat YL Tezli İ.Ö.
  15. İşletme-YL Tezli
  34. Türk Dili ve Edebiyatı-DR Tezli
  35. Üretim Yönetimi ve Pazarlama-YL Tezli
  36. Yönetim ve Organizasyon-YL Tezli
  • Lisansüstü Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 10/a-4 ve 10/b-2 maddelerine göre adayların sıralamaya (Asıl/Yedek) girebilmeleri için başarı notları en az 60 puan olmak zorundadır. Bu şartı sağlayamayan adaylar sıralamaya (Asıl/Yedek) alınmamıştır.
  • Lisansüstü Eğitim- Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 10/a-5 maddesine göre mülakat sınavına girmeyen ve mülakat sınav puanı 60’ın altında olan adaylar değerlendirmeye alınmamıştır.
  • Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 11-(10) maddesine göre adayların sıralamaya (Asıl/Yedek) girebilmeleri için başarı notları en az 65 puan olmak zorundadır. Bu şartı sağlayamayan adaylar sıralamaya (Asıl/Yedek) alınmamıştır.
  • Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 11-(10) maddesine göre mülakat sınavına girmeyen ve mülakat sınav puanı 60’ın altında olan adaylar değerlendirmeye alınmamıştır.

Üniversitemiz Lisans Programlarından Dereceyle Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Kesin Kayıtta İstenecek Evraklar

• COVİD-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kesin kayıt işlemleri 19 Ocak – 25 Ocak 2022 tarihleri arasında ONLINE olarak E-POSTA yolu ile yapılacaktır. Bunun dışında kayıt ile ilgili olarak enstitümüze elden veya kargo/posta yolu ile herhangi bir evrak teslim edilmeyecektir.  Başvurular lisansustukayit@bilecik.edu.tr e-posta adresine yapılacaktır.
  • 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kesin kayıt işlemleri 19 Ocak – 25 Ocak 2022 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar yapılacaktır. 25 Ocak 2022 mesai saati bitimine kadar evraklarını lisansustukayit@bilecik.edu.tr adresine göndermeyen ASIL adaylar kesin kayıt haklarını kaybedecek, yerlerine YEDEK adaylar çağrılacaktır.
  • Her aday, gerekli belgeleri hazırlamalı ve tek bir e-posta şeklinde yollamalıdır.
  • E-postaların ”konu kısmında” AD-SOYAD/KAZANILAN PROGRAM ADI belirtilmelidir. (Örnek: Abdil ÜNAL/Muhasebe ve Finansman Tezli Yüksek Lisans Programı)
  • Adayların e-postaları incelendikten sonra eğer eksik evrak varsa kendilerine yine e-posta ile dönüş yapılacaktır.
  • Evraklarında tahrifat ve/veya usulsüzlük olduğu tespit edilenlerin kayıtları ve/veya öğrencilikleri iptal edilecektir.
  • Tezli İ.Ö. ve Tezsiz İ.Ö. programlarına kayıt yaptıracak olan adayların katkı payı/öğrenim ücretlerini T.C. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ya da ATM’lerinden Eğitim-Öğretim Harçları kısmı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ni seçerek yatırmaları gerekmektedir. Dekont ya da slipler Enstitümüze ibraz edilmelidir.