2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programları Başvuru Sonuçları ve Mülakat Listeleri

Mülakat Sınavı ile öğrenci alan lisansüstü programların başvuru ön değerlendirme sonuçları:

1. Bilgisayar Mühendisliği – YL Tezli
  2. Biyomühendislik-YL Tezli
  3. Biyoteknoloji-DR Tezli
  4. Elektrik-Elektronik Mühendisliği-YL Tezli
  5. Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği-DR Tezli
  6. Enerji Sistemleri Mühendisliği-YL Tezli
  7. Enerji Sistemleri Mühendisliği-DR Tezli
  8. İnşaat Mühendisliği -DR Tezli
  9. İnşaat Mühendisliği- YL Tezli
  10. İktisat-YL Tezli
  11. İktisat YL Tezli İ.Ö.
  12. İşletme-DR Tezli
  13. Kimya Mühendisliği-YL Tezli
  14. Makine Mühendisliği-DR Tezli
  15. Makine Mühendisliği-YL Tezli
  16. Matematik-YL Tezli
  17. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği-DR Tezli
  18. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği-YL Tezli
  19. Moleküler Biyoloji-YL Tezli
  20. Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi-YL Tezli
  21. Tarla Bitkileri-YL Tezli
  22. Türk Dili ve Edebiyatı-DR Tezli

*Elektronik-Bilgisayar Mühendisliği ABD Doktora Programı mülakat sınavı saat 14.00’da yapılacaktır.

• Mülakat Sınavları, ilan metninde belirtilen gün, saat ve yerde yapılacaktır. Lütfen ilan metninde, mülakat sınavına girmeye hak kazandığınız program için, sınav gün, saat ve yeri dikkatlice kontrol ediniz.
  • İnşaat Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans programı mülakatına katılmaya hak kazanan adaylar mülakat sınavına gelirken yanlarında hesap makinesi bulundurmaları gerekmektedir.
  • Mülakat sonuçları 18 Ocak 2022 tarihinde ilan edilecektir.

İlan Metni

Üniversitemiz Lisans Programlarından Dereceyle Mezun Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Tezsiz Yüksek Lisans ve Mülakatsız öğrenci kabul eden Tezli Yüksek Lisans programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların başvuru sonuçları:

1. Biyoteknoloji-YL Tezli
  2. Felsefe ve Din Bilimleri-YL Tezli
  3. Fizik-YL Tezli
  4. İşletme-YL Tezli
  5. İşletme-YL İ.Ö. TEZSİZ
  6. İş Sağlığı ve Güvenliği-YL İ.Ö. TEZSİZ
  7. Kamu Yönetimi-YL Tezli
  8. Maliye-YL Tezli
  9. Muhasebe ve Finansman-YL Tezli
  10. Para-Banka ve Dış Ticaret-YL İ.Ö. TEZSİZ
  11. Sağlık Yönetimi-YL İ.Ö. TEZSİZ
  12. Temel İslam Bilimleri-YL Tezli
  13. Üretim Yönetimi ve Pazarlama-YL Tezli
  14. Yönetim ve Organizasyon-YL Tezli
  • Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 10/b-2 maddesine göre tezli yüksek lisans programlarına başvuran adayların  sıralamaya (Asıl/Yedek) girebilmeleri için başarı notları en az 60 puan olmak zorundadır. Bu şartı sağlayamayan adaylar sıralamaya (Asıl/Yedek) alınmamıştır.

İlan Metni

Kesin Kayıtta İstenecek Evraklar

• COVİD-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kesin kayıt işlemleri 19 – 25 Ocak 2022 tarihleri arasında ONLINE olarak E-POSTA yolu ile yapılacaktır. Bunun dışında kayıt ile ilgili olarak enstitümüze elden veya kargo/posta yolu ile herhangi bir evrak teslim edilmeyecektir.  Başvurular lisansustukayit@bilecik.edu.tr e-posta adresine yapılacaktır.
  • 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kesin kayıt işlemleri 19 – 25 Ocak 2022 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar yapılacaktır. 25 Ocak 2022 mesai saati bitimine kadar evraklarını lisansustukayit@bilecik.edu.tr adresine göndermeyen ASIL adaylar kesin kayıt haklarını kaybedecek, yerlerine YEDEK adaylar çağrılacaktır.
  • Her aday, gerekli belgeleri hazırlamalı ve tek bir e-posta şeklinde yollamalıdır.
  • E-postaların ”konu kısmında” AD-SOYAD/KAZANILAN PROGRAM ADI belirtilmelidir. (Örnek: Abdil ÜNAL/Muhasebe ve Finansman Tezli Yüksek Lisans Programı)
  • Adayların e-postaları incelendikten sonra eğer eksik evrak varsa kendilerine yine e-posta ile dönüş yapılacaktır.
  • Evraklarında tahrifat ve/veya usulsüzlük olduğu tespit edilenlerin kayıtları ve/veya öğrencilikleri iptal edilecektir.