HES Kodunu Bildirmeyen Öğrencilerin Dikkatine

HES kodlarının sisteme girilmesi hk.

20.09.2021 tarih ve 45036 sayılı resmi yazıyla gönderilen Covid-19 kılavuzunun A 1 maddesinde “Tüm çalışanlarımızın 20 Eylül 2021, öğrencilerimizin ise 27 Eylül 2021 tarihinden önce kendilerine ait yeni ve süresiz bir HES Kodu almaları ve sofra.bilecik.edu.tr adresi üzerinden sisteme eklemeleri, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden verilerini paylaşıma açık hale getirmeleri (aşı bilgisi ve PCR sonucu gibi) ve kuruma ibraz edilen HES Kodlarını değiştirmemeleri-silmemeleri gerekmektedir.” ifadesi yer almaktadır.

Yapılan incelemeler sonucunda bazı öğrencilerinin sofra.bilecik.edu.tr adresine HES kodlarını girmedikleri tespit edilmiştir.

Bu öğrencilerin ivedilikle sofra.bilecik.edu.tr internet adresine HES kodlarını girmeleri gerekmektedir.