2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz (İ.Ö.) Programların Kapatılması Duyurusu (ÖNEMLİ!!!))

• Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği 9. maddesinin 4. fıkrası uyarınca ve 28.09.2020 tarih ve 57 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu toplantısı 57/11 numaralı kararına göre; Muhasesebe ve Denetim (İ.Ö.) Tezsiz Yüksek Lisans programına, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için 3 adaydan az kayıt yapılmasından dolayı, yeterli sayıda kayıt yaptıran aday bulunmadığından ilgili program Güz yarıyılı açılmayacaktır. Muhasesebe ve Denetim (İ.Ö.)  Tezsiz Yüksek Lisans programına kayıt yaptırmış öğrencilerimiz, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. İlgili öğrencilerimizin Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (Fetih BATTAL, Dahili: 1785) başvurarak talepte bulunmaları durumunda ödemiş oldukları katkı payı ücretleri taraflarına iade edilecektir.