Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) Bursu

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) tarafından, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı için, Enstitümüz programlarında kayıtlı engelli öğrencilerimizden, başvuru şartlarını sağlayan ve müracaat edenlere burs yardımı yapılacaktır.

Müracaat edecek öğrencilerimizin, Covid-19 kaynaklı salgının devam etmesi nedeniyle, aşağıdaki formları doldurarak ıslak imzalı nüshalarını Enstitümüze en geç 2 Ekim 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar posta/kargo yolu göndermiş olmaları gerekmektedir. (Müracaatınızda herhangi bir hak kaybı yaşamamak adına postanızı Enstitümüze en geç 2 Ekim 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim edilecek şekilde gönderiniz.) Başvuruların bittiği gün mesai bitiminden sonra Enstitüye posta/kargo yolu ile gelen başvurular kabul edilmeyecektir. Posta yolu ile yapılan başvurularda yaşanacak gecikme veya aksaklıklardan Enstitü sorumlu değildir. E-posta yolu ile gönderilen dijital evraklar işleme alınmayacaktır.