Mezuniyet Aşamasındaki Öğrencilerimizin Dikkatine!

Kapatılan Enstitüler (Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri) mezuniyet aşamasındaki öğrencilerinin dikkatine;

• Dönem Projeleri ve Tezlerin ciltli nüshalarında kapak sayfalarında kayıt oldukları ve kapatılan Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri veya Sosyal Bilimler Enstitüsü adı yazılması gerekmektedir.
  • İlgili enstitülerin öğrencileri mezun olmaları durumunda diplomalarında mezun oldukları yer olarak kayıt oldukları ve kapatılan Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri veya Sosyal Bilimler Enstitüsü ibaresi yer alacaktır.
  • 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarılı ve sonrası kayıtlı öğrenciler ise Lisansüstü Eğitim Enstitüsü olarak mezun olup, tez ve dönem projeleri ciltli nüshalarında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ibaresini kullanacaklardır.