Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvurularının Alınması

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Çalışma Bursu Başvuruları 10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi’nin 8. maddesine istinaden öğrenciler, çalışmak istedikleri birime, başvuru formu ve gerekli evraklarla birlikte şahsen başvuru yapacaklardır. Başvurular, Yönerge’nin 9. maddesine istinaden birimlerde oluşturulacak komisyon tarafından, öğrencilerin Yönerge’nin 7. maddesindeki şartları taşıyıp taşımadıkları, çalıştırılacakları iş için yeterli bilgi, beceri ve yetenekleri açısından uygunlukları gibi hususlar yönünden değerlendirilecektir.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Yönergesi’nin dikkatli bir şekilde okunarak, Kısmi Zamanlı Çalışma Bursu Başvuru Formu’nda yer alan başvuru için gerekli dokümanların tedarik edilerek; kütüphanemiz 3. katta yer alan ofisimize teslim etmeleri  gerekmektedir.