Dünyanın En Saygın Yayınevlerinden eKitaplar – İçerik ve Kullanım Yöntemleri

Webinar: Dünyanın En Saygın Yayınevlerinden eKitaplar – İçerik ve Kullanım Yöntemleri

• Kütüphanenizin sizlere 200,000’den fazla eKitap sağladığını biliyor muydunuz?
  • MIT Press, Cambridge University Press, Oxford University Press gibi üniversite yayınevlerinin yanı sıra Elsevier, Wiley, Taylor & Francis gibi yayıncıların da içeren eKitap koleksiyonlarının içerikler detayları nelerdir?
  • eKitaplara erişim nasıl sağlanır?
  • Online kullanım özellikleri nelerdir?
  • Bir e-kitap nasıl ödünç alınır? PDF olarak nasıl indirilir?

Webinara katılın, yukarıdaki soruların cevabını öğrenin ve eKitapları hemen kullanmaya başlayın!

Tarih: 7 Nisan 2021, Çarşamba

Saat: 15:30 – 16:30

Webinar Bağlantı Adresi: https://ebsco-turkey.webex.com/meet/uozkan

Not: Webinar saatinden birkaç dakika önce bağlantı adresine tıkladıktan sonra isim ve e-posta bilgilerinizi girerek sunuma katılabilirsiniz. WebEx uygulaması üzerinden mobil cihazlarınızdan da webinarı dinleyebilirsiniz.