Sana İyi Gelecek Kariyer Etkinlikleri- PERYÖN 16 Aralık 2022 Saat:14:00’da İİBF Konferans Salonunda

Sana İyi Gelecek Kariyer Etkinlikleri – PERYÖN

Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından 16/12/2022 Cuma günü saat 14:00’da İİBF Konferans Salonu’nda, Sana İyi Gelecek Kariyer Etkinlikleri kapsamında “Üretimde Verimlilik”, “İktisadi ve Mali İşlemler”, “Uygulamalı Mülakat Becerileri”, “Etkili İletişim Becerileri” ve “Yeni Mezunlardan Beklentiler” konu başlıklarıyla 5 oturumdan oluşan bir konferans gerçekleştirilecektir. Etkinliğe tüm personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Öğrencilerimiz diledikleri etkinliğe katılım sağlayabileceklerdir. 1. ve 2. oturumun tamamına katılanlar için ayrı; 3., 4. ve 5. oturumların tamamına katılanlar için ayrı katılım belgesi verilecektir.

Not: Katılım belgeleri Ulusal Staj Programı yeterlilik puanlarına katkı sağlamaktadır.

.