BATIKAF Batı Karadeniz Kariyer Fuarı

BATIKAF Batı Karadeniz Kariyer Fuarı
19 Şubat 2020
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir internet platformu olan ‘Yetenek Kapısı’nı üniversitelerin hizmetine sunmuştur. Kariyer Merkezleri’nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan ‘Yetenek Kapısı’ platformu gençler ve işverenlerin zamandan ve mekândan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlamaktadır. Öğrenciler ve mezunlar, ‘Yetenek Kapısı’nda profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımı atabilecek; oluşturulan profil aracılığıyla, kariyer fuarları, etkinlikler ve eğitimler incelenebilecek ve ayrıca ‘Yetenek Kapısı’ işverenler için de doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmayı kolaylaştıracaktır.

Mezunlarımız ve aktif öğrencilerimiz https://yetenekkapisi.org/ adresinden sisteme kayıt olabilirler.

Ayrıca firmalar https://yetenekkapisi.org/ adresinden sisteme kayıt olabilir ve soldaki menüden bağlantı kurmak istedikleri üniversiteleri seçip istek gönderebilirler.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 06-07 Nisan 2020 tarihlerinde Bolu İzzet Baysal Üniversitesinde düzenlenecek olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı ile ilgili http://batikaf.ibu.edu.tr/index.php adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.