3. İç Paydaşlar

3.1. Paydaş analizi
Öncelikli paydaşlarımız, Öğrenciler, Akademik ve İdari Personel’ dir.

3.2. Paydaş katılımı
Bölümün öğrencisi bulunmamaktadır. Akademik bölüm kurulu  gibi toplantılarımızda bölüm Akademik personeli ile görüş alışverişinde bulunulmaktadır. Bölümün öğrenci alımı ile birlikte yapılan anketlerde hem öğrencilerin hem de personelin karar alma ve iyileştirme süreçlerine katlımı sağlanacaktır. Üniversitemiz ise karar ve uygulamaları başta EBYS sistemi, kurum internet sitesi, e-posta aracılıyla paylaşmaktadır. Ayrıca Üniversitemizin web sayfasında yer alan sosyal medya hesapları da kullanılmaktadır;

3.3. İç Paydaş bilgilendirme
Birimdeki kararlar ve uygulamalar konusunda iç paydaşların bilgilendirilme yöntemi; İç paydaşlarımız olan akademik personelimiz E-posta ve elektronik belge sistemimiz (EBYS) ile bilgilendirilmektedir. Web sayfamız bölümümüzün eğitim-öğretime başlaması ile daha aktif biçimde kullanılacaktır.

3.4. İç Paydaş geri bildirimi
İç paydaşlarımız olan akademik/idari personel ile E-posta sistemi ve EBYS sistemi ile geri bildirim alınabilmektedir.

3.5. Dış paydaş
Bölümümüz için Dış paydaşlarımız mezunlarımız, onların çalıştığı kurum ve kuruluşlar, mezun öğrencilerimizin aileleri ve meslek örgütleri arasından olacaktır. Bölümümüzün öğrenci alması ile birlikte dış paydaşlarımızın, bölümümüzdeki karar alma ve iyileştirme süreçlerine gerçekleştirilen toplantı/çalıştaylar ve mezunlarımıza yönelik düzenlediğimiz anketler yardımı ile katılmalarının sağlanması planlanmaktadır.

3.6. Dış Paydaş bilgilendirme
Birimdeki kararlar ve uygulamalar konusunda dış paydaşlarımız web sayfamız ve E-posta yolu ile bilgilendirilecektir.

3.7. Dış Paydaş geri bildirim
Birimde dış paydaşların görüş ve önerilerini almak üzere geri bildirim mekanizmaları olarak, E-posta, hazırlanacak anketler kullanılacaktır.

3.8. Dış Paydaş katılımı
Henüz Kalite komisyonu çalışmalarımıza dış paydaşların katılımını sağlama ile ilgili bir yöntemimiz bulunmamaktadır fakat bölümümüzün eğitim-öğretime başlaması ile birlikte çalışmalar yapılacaktır;

3.9. Mezunlar
Bölümümüzün henüz öğrencisi bulunmamaktadır.

3.10. Öğrenci katılımları
Bölümümüzün henüz öğrencisi bulunmamaktadır.

3.11. Dış katkılar
Bölümümüz henüz gelişme aşamasındadır.