Din Görevlileri Toplantısı…

2017 Ekim Ay’ı Din Görevlileri Toplantısı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İslami ilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dursun Hazer’in ev sahipliğinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda yapıldı.

İl Müftüsü Necati Akkuş’un başkanlık ettiği toplantıya, İl Müftü Yardımcıları, Vaizler, Şube Müdürleri, merkez ve köylerde görev yapan Din Görevlileri katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ve İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dursun Hazer’in selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda; geçici görevlendirmeler, hutbe yazım konuları, 2018 Yılı Umre Programı, Gençlik Merkezinde düzenlenecek programlar vb. konular görüşüldü.

Toplantı, İslami İlimler Fakültesi ve Üniversite Kütüphanesinin gezilmesinin ardından yemek ikramı ile sona erdi.