Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden Üniversitemize İSG Teşekkürü

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) akademik ve idari personeline “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. Genel, teknik ve sağlık konularından oluşan eğitim farklı oturumlarla 3 hafta boyunca devam etti.

ESTÜ İş Güvenliği Uzmanı Elif Kırlı ve üniversitemiz İSG Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Burak Görgün, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Cenk Karakurt’u ziyaret ederek yapılan iş birliği nedeni ile teşekkür belgesi takdim ettiler. Yapılan görüşmede iki üniversite arasında iş birliğinin devam etmesi ve kısa vadede ESTÜ’nün ilk yardımcı ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla İlk Yardım Eğitim Merkezimiz tarafından “İlk Yardım Eğitimleri” verilmesi kararlaştırıldı.