Kısmi Zamanlı Çalışmak İsteyen Öğrenci Başvuruları Hakkında

2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu’nun 46. Maddesi Uyarınca, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bölümümüze kısmi zamanlı olarak çalıştırmak üzere öğrenci alımı yapılacak olup, başvurular 05 Ekim 2018’e kadar bölüm sekreterliğine yapılacaktır.

Üniversitemiz birimlerinde çalıştırılacak kısmi zamanlı öğrenciler; Üniversitemiz Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi’nde belirtilen şartları taşıyıp taşımadıkları, maddi durumları, çalıştırılacakları işe beceri ve yetenekleri açısından uygunlukları, ders programlarının uygunluğu gibi hususlar yönünden, komisyon tarafından değerlendirilerek belirlenir.

Kısmi Zamanlı Çalışma Bursu şartları hakkındaki ayrıntılı bilgi, Üniversitemiz Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi’nde mevcut olup;

Başvuru formu ve yönergeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Kısmi Zamanlı Öğrenci / Yemek Bursu