YEMEK BURSU DUYURUSU!

Üniversitemiz tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrencilerimize beslenme yardımı verilecektir. Başvurular Fakültemiz öğrenci işleri birimine “şahsen” yapılacaktır.

Başvuru tarihi: 10.10.2022-14.10.2022 tarihleri arasındadır. (14.10.2022 Cuma günü saat 17.00’dan sonra gelen başvurular kesinlikle değerlendirilmeyecektir.)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

1- Başvuru Formu : Yemek Bursu Basvuru Formu

2- Transkript (1. sınıf öğrencileri hariç)

3-Disiplin Cezası Alıp Almadığını Gösteren Yeni Tarihli Öğrenci Belgesi

4-Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (e-devlet)

5- Sosyal Güvenlik Kurumu Belgesi (e-devlet)

6-Ailenin Gelirini Gösterir Maaş Bordrosu

7-Özel Durumu Olan Öğrenciler İçin Bu Durumlarını Kanıtlayan Belgeler

8- 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında İmzalı/Onaylı Yemek Bursu ile İlgili Aydınlatma Metni : 13. BURS SÜRECI ILGILI KISI AYDINLATMA METNI

9-6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında İmzalı/Onaylı Yemek Bursu ile İlgili Açık Rıza Metni : 14. BURS SÜRECI ILGILI KISI AÇIK RIZA METNI

No: Formların kontrolü öğrenci tarafından yapılacak olup eksik evrak durumunda öğrencinin kendisi sorumludur. Başvuru evrakları eksiksiz olarak  Fakültemiz A Blok 2. kat A 227 nolu oda (Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecektir.) Form öğrenci tarafından duyuruda yer alan form üzerinden temin edilecektir.