KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BURSU DUYURUSU

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemiz birimlerinde görevlendirilmek üzere öğrencilerimize Kısmi Zamanlı Çalışma Bursu verilecektir.

İlgili burstan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi uyarınca aşağıdaki istenen belgeler ile çalışmak istedikleri birime şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi : Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi

Başvuru Tarihleri: 10.10.2022 – 14.10.2022 (14.10.2022 Cuma günü saat 17.00’dan sonra gelen başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler;

1 – Başvuru Formu :7261_4190_KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BURSU BAŞVURU FORMJU

2 – Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

3- Ailenin Gelir Durumunu Gösterir Belge

4- Transkript (1. Sınıf Öğrencileri Hariç)

5- Özel Durumu Olan Öğrenciler İçin Bu Durumlarını Kanıtlayan Belgeler

6- Disiplin Cezası Bulunmadığını Gösteren Belge

7- 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında İmzalı/Onaylı Yemek Bursu ile İlgili Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Metni : (4621686)kvkk aydınlatma metni

No: Formların kontrolü öğrenci tarafından yapılacak olup eksik evrak durumunda öğrencinin kendisi sorumludur. Başvuru evrakları eksiksiz olarak  Fakültemiz A Blok 2. kat A 227 nolu oda (Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecektir.) Form öğrenci tarafından duyuruda belirtilen form üzerinden  temin edilecektir.